Opinie o Skład Opału Kamil Tórz Siemianowice Śląskie

Skład Opału Kamil Tórz

Chcę otrzymać ofertę

Wrocławska 1
41-100  Siemianowice Śląskie, 
NIP: 6262818756   

Na rynku 8 lat, w Oferteo 3 lata.
Ostatnie logowanie: 2017-05-10 09:40

4.86 
2 minuty temu  S****** złożył ofertę
3 minuty temu  P****** złożył zapytanie
3 minuty temu  S****** złożył ofertę
3 minuty temu  W****** złożył zapytanie
3 minuty temu  p****** złożył zapytanie
4 minuty temu  K****** złożył zapytanie
4 minuty temu  S****** złożył zapytanie
5 minut temu  J****** złożył ofertę
5 minut temu  z****** zarejestrował się
6 minut temu  J****** złożył ofertę
6 minut temu  G****** złożył ofertę
6 minut temu  "****** złożył ofertę
7 minut temu  J****** złożył zapytanie
8 minut temu  D****** złożył ofertę
8 minut temu  Ł****** złożył zapytanie
9 minut temu  S****** złożył zapytanie
10 minut temu  R****** złożył ofertę
11 minut temu  S****** złożył ofertę
11 minut temu  T****** złożył zapytanie
11 minut temu  M****** złożył ofertę
11 minut temu  S****** złożył zapytanie
29 minut temu  P****** zarejestrował się
26 minut temu  K****** zarejestrował się
23 minuty temu  P****** zarejestrował się
23 minuty temu  A****** zarejestrował się
28 minut temu  D****** zarejestrował się
24 minuty temu  K****** zarejestrował się
28 minut temu  E****** zarejestrował się
30 minut temu  S****** zarejestrował się
23 minuty temu  Z****** zarejestrował się

Opinie

Jesteś zadowolonym Klientem firmy Skład Opału Kamil Tórz?

Dodaj swoje referencje

Anna B., 2016-08-01
Kupię węgiel kamienny, z dostawą, 6 ton, Nakło Śląskie

Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy. Miła kulturalna obsługa, szybka dostawa. Pracownicy pomocni i uczynni.

Skład Opału Kamil Tórz, 2016-08-02

Dziękujemy za wystanie opinii i skorzystanie z naszych usług, zapraszamy ponownie.…

Ewa K., 2016-07-30
Szukam 3 tony ekogroszku, Tychy

Uprzejmie, konkretnie i zadanie wykonane. Mam węgiel w piwnicy taki jaki chciałam i na wiosnę znowu się do nich zgłoszę. Dobrze, że jest Oferteo!

Skład Opału Kamil Tórz, 2016-08-02

Dziękujemy za wystanie opinii i skorzystanie z naszych usług, zapraszamy ponownie.…

Powiązane produkty i usługi: ekogroszek spieki, tani wegiel, producent peletu, producent pelletu, ekogroszek spieki Siemianowice Śląskie, tani wegiel Siemianowice Śląskie, producent peletu Siemianowice Śląskie, producent pelletu Siemianowice Śląskie

Zobacz także dostawcy ekogroszku z miasta Siemianowice Śląskie i opinie o nich.

Krystyna Ś., 2016-07-20
Poszukuję ekogroszku, Bieruń Stary, 2 tony

Rozmowa była tak przekonująca, że w jednej chwili zdecydowałam się na zakup opału i to 3 ton, odmawiając wcześniejszego zamówienia. Opał dostarczono mi w następnym dniu, a czy dobry, kaloryczny itp.? To dopiero się okaże w okresie grzewczym. Zaufałam, a jak się sprawdzi, to będę kontynuowała dalsze zamówienia. Kierowca, który mi dostarczył opał był grzeczny i sympatyczny. No cóż, na razie nic dodać, nic ująć. Zobaczymy jak się sprawdzi sam opał.

Edyta G., 2016-07-18
Kupię 4 tony ekogroszku, Wojkowice

Sumienna firma, wywiązanie się z realizacji zlecenia bez zastrzeżeń, zgodnie z oczekiwaniami klienta.

Aneta G., Dąbrowa Górnicza, 2016-02-08
Kupię ekogroszek, 4 tony, Dąbrowa Górnicza

Pełen profesjonalizm. Zamówienie na telefon, dostawa natychmiastowa i jakość tez ok. Z pewnością będzie to mój dostawca.

Katarzyna S., Dabrowa Gornicza, 2016-01-27

Bardzo dobry węgiel i waga ok. Miły właściciel i pracownik. Na pewno skorzystam z usług firmy. Kasia z Dąbrowy.

Jarosław S., 2015-11-18
Kupię 12 ton węgla kamiennego, Katowice

Kontakt, profesjonalizm, terminowość, dobry towar i waga po prostu jest OK.

Mirosław M., Tychy, 2015-11-15
Kupię ekogroszek, 1 tona, Tychy

Zamówiłem 1 tonę ekogroszku z KWK Wesoła. Nie dość że otrzymałem około 150kg mniej (sam workuję po 25kg)to podejrzewam że ekogroszek został wymieszany z innym o gorszych parametrach spalania(węglem z kwk Wesoła paliłem od kilkunastu lat w piecu zasypowym oraz z podajnikiem więc mam jakieś porównanie)

Skład Opału Kamil Tórz, 2015-11-16

Proszę najpierw zacząć palić tym węglem zanim zacznie Pan snuć jakieś teorie. Co do ilości to brakuje Panu 150 kg czy około 150 kg? To różnica, proszę dokładnie to zważyć, bo nie jest możliwe by brakowało. Jeśli ma Pan jakiekolwiek zastrzeżenia prosimy o kontakt telefoniczny na pewno wyjaśnimy nieporozumienia. …

Aneta G., 2015-11-10
Kupię 5 ton ekogroszku miesięcznie

Rozmowa była szybka, konkretna i w 100% dotycząca zapotrzebowania. Podana cena była atrakcyjna, a po negocjacjach jeszcze bardziej. Towar dostarczono tego samego dnia, a pracownicy pomogli go rozpakować. Pełen profesjonalizm i nastawienie na klienta. Polecam

Robert S., 2015-08-19
Poszukuję ekogroszku, 5 ton, Zawiercie

Szybko nawiązałem kontakt, a ich oferta pod względem ceny była najlepsza. Co do jakości, zobaczymy podczas palenia już za miesiąc.

Antoni D., Katowice, 2015-08-04

Firma Skład Opału Kamil Tórz jest Firmą godną polecenia. Dostarczony opał terminowo, bardzo dobrej jakości. Zarówno Właściciela Firmy jak i Jego pracowników oceniam jako uczciwych, rzetelnych i podchodzących z dużym szacunkiem do klienta.

Paweł D., 2015-07-21
Kupię miał, 5t, Ożarowice

Błyskawiczny kontakt firmy. Miła i kulturalna obsługa. Super cena towaru. Uwaga: dostawa opału już po 45 minutach od zamówienia (pomimo odległości 18 km)! ZERO zastrzeżeń do jakości i ilości opału, który był suchutki. I na koniec - wielki rabat na następne zakupy :). Krótko - firma jakich mało.

Jarosław W., 2015-06-27
Kupię 1 tonę suchego węgla kamiennego, Bytom

Szybkość, jakość, łatwy kontakt i miła obsługa.

Jerzy Z., 2015-05-27
Kupię 1,5t węgla kamiennego, Radzionków

Szybka odpowiedz na pytanie o produkt. Krótki termin realizacji zamówienia.

Wojciech Ś., Siemianowice Śląskie, 2014-12-02

Wspaniałe i profesjonalne podejście do zawierania transakcji. Słowny kontrahent. Rzetelny partner godny rekomendacji. Sama współpraca była pomyślna i profesjonalna. Nic dodać, nic ująć. 100% profesjonalizmu.

Bogusław K., Dąbrowa Górnicza, 2014-11-17
Zakup 2 tony ekogroszku, Dąbrowa Górnicza

Dostawa dokładnie na godzinę, pomoc przy rozładunku oraz miły kontakt. Przy tym wszystkim dobra cena. Polecam!

Adrian S., Będzin , 2014-10-23
Kupię 2t ekogroszku workowanego, 26-28MJ/kg

Bez problemu mogę polecić. Bardzo dobrej jakości eko groszek no i szybkość działania.

Przemek M., Sosnowiec, 2014-10-09

Super kontakt, dobry jakościowo węgiel, chłopaki wnieśli wszystko szybko i sprawnie do piwnicy, dobra cena. Czegoż chcieć więcej? Na 100% będę tu wracał niczym bumerang :)Gorąco polecam tego sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam.

Skład Opału Kamil Tórz, 2014-10-10

Cieszymy się, że jest Pan kolejnym zadowolonym klientem. Serdecznie zapraszamy do dalszych zakupów.…

Robert B., Hutki, 2014-10-01
Kupię miał w ilości 2 ton

Zakupiłem 4 tony miału w firmie Kamila pierwszy raz i zdziwiło mnie to, że są wstanie dojechać 60km w 1 stronę nie licząc sobie za dojazd, polecam nawet okolice CZĘSTOCHOWY.

Radosław W., Siemianowice Śląskie, 2014-09-25

Słowny, solidny i konkretny kontrahent godny polecenia. Sama współpraca była profesjonalna. Z kimś takim warto robić interesy.

grzegorz k., OPAŁ DOMINEX, Bytom, 2014-09-15

Skład godny uwagi. Miła obsługa, ceny rozsądne. Głównie jakość godna ceny. Polecam. Naprawdę warto tam zajrzeć.

Jan W., Dąbrowa Górnicza, 2014-09-09
Kupię 2 tony ekogroszku

Szybko, solidnie. Bardzo dobry kontakt. Węgiel suchy, brak miału. Wniesienie w cenie. Polecam.

Kazimierz M., Byjcu, 2014-09-03
Kupię ekogroszek w ilości 2t z dostawą

Dobra firma. Cena z wniesieniem do piwnicy. Polecam

Marcin G., Fast-Graphic, M. Siemianowice Śląskie, 2014-07-07

Świetna firma, współpraca z Nimi to czysta przyjemność. Podejście do tematu na wysokim poziomie, niesamowicie komunikatywna firma.

Karolina Ł., Katowice, 2014-06-11

Węgiel zgodny z opisem, profesjonalne podejście do sprawy, szybka dostawa. Z czystym sumieniem polecam!

Łukasz K., Sosnowiec, 2014-06-03

Jestem bardzo zadowolony, na pewno skorzystam jeszcze z ich usług, chłopaki pomogli mi to ułożyć i cała dostawa przebiegła z uśmiechem. Gorąco polecam!

Michał U., Lubliniec, 2014-06-02
Kupię 3 tony ekogroszku workowanego

Rewelacyjny kontakt, konkurencyjność, wysoka jakość towaru oraz opakowania, szybki i profesjonalny transport/rozładunek, polecam tego dostawcę!

Skład Opału Kamil Tórz, 2014-06-02

Dziękujemy, polecamy się na przyszłość.…

Piotr P., Katowice, 2014-05-26
Kupię 5 ton ekogroszku z dostawą

Szybka dostawa według ustaleń. Solidny sprzedawca. Na pewno będę się zaopatrywał w tej firmie. Polecam!

Skład Opału Kamil Tórz, 2014-05-28

Dziękujemy, polecamy się na przyszłość!…

Krzysztof Ż., Bytom, 2014-05-23

Witam, gorąco polecam tą firmę! Współpracuję z nimi od ponad 2 lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze wszystko zgodne z moimi oczekiwaniami. Polecam!